La Dra. Maria Jose Agustí és l’última incorporació de ‘Maternum’, que engloba Pediatria i Ginecologia

 

Foto: Pere Barceló

Lleida, 9 de novembre de 2017.- Vithas Hospital Montserrat, que forma part del grup Vithas Lleida, ha posat en marxa un nou servei d’urgències pediàtriques i ginecològiques amb pediatres i ginecòlegs que atenen presencialment tots els dies de la setmana, incloent dissabtes i diumenges. Aquest servei neix amb la voluntat de millorar l’atenció de la unitat de Maternum, en la que s’engloben els serveis de Pediatria i Ginecologia i que té les consultes ubicades a Vithas Salut (Avinguda de Tortosa, 7, Plaça de La Llotja).

El servei d’urgències s’ubica a Vithas Hospital Montserrat i està format per un grup de pediatres i neonatòlegs, en l’àrea de Pediatria i ginecòlegs i llevadores a l’àrea de Ginecologia que rep el suport d’un equip d’Infermeria especialitzat, i que proporciona serveis de diagnòstic i proves complementàries. El servei de Pediatria, a més, també disposa d’un servei de Pneumologia Pediàtrica.

Nova incorporació a ‘Maternum’

L‘última incorporació a la Unitat ‘Maternum’ de Vithas és la Dra. María José Agustí, pediatra amb més de 20 anys d’experiència.

‘Maternum’, que inclou les consultes de Pediatria i Ginecologia, ofereix una atenció global des de l’embaràs de la mare fins a la pubertat del nen. Entre les especialitats s’hi troben: Ginecologia i Obstetrícia, Diagnòstic Prenatal, Pediatria i Neonatologia, Llevadora, Dietètica i Nutrició, Psicologia i Sexologia, Unitat de Rehabilitació del Sòl Pelvià i Unitat de la Mama. Amb la incorporació de la Dra. Agustí, l’equip de ‘Maternum’ de Vithas Salut compta amb 11 metges especialistes en Ginecologia i 6 en Pediatria.

Sobre Vithas Lleida

L’àrea ‘Maternum’ està ubicada a Vithas Salut Lleida, on s’ofereix assistència mèdica de forma interdisciplinària mitjançant l’assessorament personal. Dins de Vithas Salut, es troben Maternum i una sèrie d’Unitats Especialitzades.

Vithas Hospital Montserrat, un centre hospitalari que aquest any compleix 100 anys de vida, és un dels hospitals referents de la ciutat de Lleida, es treballa en el desenvolupament d’un servei de diagnòstic resolutiu, la realització de tractaments quirúrgics líders i en l’ambulatorització de processos que permetin la més ràpida recuperació del pacient. Vithas Lleida també disposa d’un centre d’atenció integral als lesionats de trànsit, així com Vithas Salut Beautyum i Vithas Fisium

El compromís de Vithas: qualitat assistencial acreditada, servei personal i llarg termini

Vithas és el primer operador sanitari de capital 100% espanyol i el segon a nivell nacional. Cada any atén més de 4.500.000 pacients en els seus 19 hospitals i 25 centres especialitzats anomenats Vithas Salut. Els 44 centres es troben distribuïts al llarg de tot el territori nacional i destaquen els hospitals d’Alacant, Almeria, Benalmádena, Castelló, Granada, Las Palmas de Gran Canaria, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tenerife, Vigo, València i Vitòria-Gasteiz. Els 25 centres Vithas Salut es troben a Alacant, Elx, El Ejido, Fuengirola, Granada, L’Estrada, Las Palmes de Gran Canaria, Lleida, Madrid, Màlaga, Marín, Nerja, Pontevedra, Racó de la Victòria, Sanxenxo, Sevilla, Torre del Mar, Torremolinos, Vilagarcía, i Vitòria-Gasteiz.
Vithas compta addicionalment amb la xarxa de laboratoris VithasLab, amb més de 300 punts d’extracció repartits per tot Espanya, i amb un acord estratègic a Balears amb la Xarxa Assistencial Juaneda que disposa de 5 hospitals i una àmplia xarxa de centres mèdics repartits per tota la regió.
L’aposta de Vithas per una assistència sanitària de qualitat acreditada i un servei personal va lligada al ferm suport i visió de llarg termini dels accionistes de Vithas: Goodgrower, que controla un 80% del capital, i grup ‘la Caixa’, amb el 20% restant.
Amb un model de creixement que es basa en la diversificació geogràfica i la sostenibilitat, Vithas preveu seguir consolidant la seva presència nacional tant amb l’obertura de nous centres com mitjançant adquisicions.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.