QUAN LA PERSERVERANÇA ES FA VI

 

Tossudes és el nou vi negre de L’Olivera, un univers viscut i pensat per persones valentes, amb caràcter i tossudes.
A L’Olivera som TOSSUDES. Tossudes com les vinyes que resisteixen en les nostres terres de secà. Tossudes com la boira de l’hivern i la xafogor dels migdies d’estiu. Tossudes com la il•lusió que ens mou a fer viable un projecte com el nostre, sovint a contracorrent d’alguns valors que els nous temps van imposant.

D’aquest caràcter tossut i perseverant en surt ara el nou vi de L’Olivera, TOSSUDES,un vi negre amb un acurat cupatge de diverses varietats negres (Garnatxa, Syrah, Cabernet Sauvignon i Monastrell) i una criança d’un any en ampolla per tal d’aconseguir l’afinament i màxima expressió que tossudament ens hem proposat.

Un vi que surt de veremes tossudes, amb il•lusions tossudes com les mans que hi treballen. El resultat és un vi molt fresc, amb aromes de fruita negra i notes balsàmiques, de sotabosc i especiades. Un vi llaminer elaborat amb una extracció suau i amb certificació ecològica.

Amb el Tossudes 2015 volem anar un pas més enllà en l’elaboració de vins negres, dotant-los de la personalitat que ens ha fet per

severar i arribar on som. Un caràcter jove i àgil i, a la vegada, madur i complex. Així és L’Olivera. Així és el Tossudes.

One Response to "Tossudes és el nou vi negre de L’Olivera."

  1. Ma Rosa Ardiaca Maresol  25 juny, 2017

    Per quan un tast a lleida.

    Respon

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.