El CT Lleida fa el ple amb el Torneig Tennis Aremi que guanyen Jordi Arrese i José Luis Martínez

  • El torneig de dobles ha aplegat 40 participants i ha servit per recollir fons per construir un parc infantil amb gronxadors adaptats al centre.
  • La jornada també ha inclòs un entrenament de la Selecció Lleidatana i un vermut solidari, i acabarà amb un sopar i un concert de Lluís Fortuny, de la Dharma.

 

Les instal·lacions del Club Tennis Lleida han viscut avui una jornada molt especial amb motiu del Torneig Tennis Aremi, una diada organitzada conjuntament per l’Associació Aremi i pel CT Lleida amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis a Lleida.

Sota el lema ‘Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral’, l’objectiu de la cita era recollir fons per tal que el centre Aremi pugui disposar, a les seves instal·lacions, d’un parc infantil amb gronxadors i equipaments adaptats a les necessitats especials dels usuaris del centre. És per aquest motiu que la totalitat dels ingressos derivats de les inscripcions del torneig, la venda dels polos tècnics i la resta de recaptació es destinaran a aquest fi.

El torneig, que s’ha disputat en la modalitat de dobles, ha comptat amb la participació d’una seixantena de parelles, i entre els jugadors ha destacat la presència de Jordi Arrese, medalla de plata als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i que ha volgut fer costat a la iniciativa d’Aremi i del CT Lleida a l’igual que altres il·lustres veterans com Martí Valentí i Jordi Bardou.

Tot i que era el de menys, els guanyadors del torneig han estat la parella formada per Jordi Arrese i José Luis Martínez, que s’han imposat a Albert Mòdol i Andreu Vicente.

El programa de la jornada s’ha obert al matí amb un entrenament oficial de la Selecció Lleidatana de tennis supervisat pel director tècnic de la FCT a Lleida, Marc Ivan Rodríguez, al que ha seguit un vermut solidari al qual ha assistit el Senyor Postu. A les cinc de la tarda s’ha iniciat el torneig de dobles, al que ha seguit l’acte de lliurament de trofeus. Un sopar i un concert de Lluís Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma, posaran el punt final a la diada.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.