• La cita s’ha disputat sobre una distància de 16,5 kilòmetres, amb un desnivell positiu de 975 metres i ha aplegat 130 participants.

Un total de 130 participants s’han aplegat aquest diumenge a la Pujada Sant Jordi de Camarasa, prova de les Trail Running Sèries Lleida que ha acabat amb el triomf de Toni Farré i Laura Castellarnau. Un euro de cada inscripció s’ha destinat a Sàhara Ponent.

En homes, Toni D. Farré (Barret de Palla) s’ha imposat amb un crono d’1.33.00, pel davant d’Alfons Arbonés (CE Garrigues Altes), segona amb 1.34.59, i de Josep Maria Bonastre (Xafatolls), tercer amb 1.40.06. Pel que fa a les dones, la independent Laura Castellarnau ha estat la més ràpida i ha guanyat amb un registre de 2.04.42. L’han acompanyat al podi Adriana Daza, segona amb 2.12.02, i Julia Tello, tercera amb 2.22.43, totes elles independents.

La cita, una de les més muntanyenques del circuit, s’ha desenvolupat sobre un recorregut de 16,5 kilòmetres, amb un desnivell positiu d’uns 975 metres. El terreny estava format per 2 kilòmetres de pista en bon estat, 1 de pista en estat deficient, 1 d’asfalt, 10,5 kilòmetres de sender apte per córrer i 2 de zona tècnica complicada de córrer. La pujada més forta era la que portava a l’ermita de Sant Jordi, ja que en només 2 kilòmetres s’ascendien 400 metres de desnivell positiu. Durant la pujada hi havia un pas equipat amb corda i clavilles que, encara que no era tècnic, sí que feia pujar una mica l’adrenalina. El circuit portava fins a la mateixa presa del pantà de Camarasa, des d’on començava la tornada al poble, de nou amb un pas equipat amb clavilles i esglaons.

Paral·lelament a la Trail Pujada a Sant Jordi, l’Ajuntament de Camarasa ha organitzat una caminada oberta a tothom, d’uns 5 kilòmetres de recorregut, amb sortida just després de la cursa, anant directament al primer avituallament per tal d’animar als corredors i després seguir fins al centre Espai Orígens, on s’ha fet una presentació del centre (tracta de l’home de Neandertal i l’arqueologia), amb la posterior tornada a la meta pel mateix camí.

Podeu consultar les classificacions completes de la Pujada Sant Jordi de Camarasa a: http://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=104&edicio=2017.

Tot el circuit de les TRS

L’Associació Esportiva Ekke Lleida és l’organitzadora de les Trail Running Sèries Lleida, amb el suport dels diferents ajuntaments on es desenvolupen les proves juntament amb les entitats col·laboradores en cada cas. Els recorreguts de les diferents proves oscil·len entre els 18 i 30 kilòmetres, i en els casos que és possible, es proposa un recorregut alternatiu de menor distància.

Al marge dels premis individuals per categories, l’organització de les TRS Lleida lliura un premi per a la categoria d’equips, amb l’objectiu de fomentar la pràctica del Trail Running en grup i per donar l’oportunitat a que amics o companys de club puguin compartir una bona experiència. A més, al final de les Trail Running Sèries s’atorgarà un regal de finisher a tots els que hagin finalitzat les 6 proves del calendari TRS 2017. Hi haurà també una classificació individual general. Per aquesta classificació, puntuaran els 5 millors resultats obtinguts en les diferents proves i s’han de córrer un mínim de 4 curses per poder optar a premi.

El calendari previst és el següent (en majúscules les proves puntuables):2 de juliol: Trenkacames Rosselló.

 

  • 3 de setembre: TOSSALS D’ALMATRET.

 

  • 24 de setembre: Rogaining La Granja d’Escarp.
  • 5 de novembre: Rogaining Alfaorientació d’Alfarràs.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.