totlleida-cat-01

Fes-te amic de totlleida !!!

Fes-te subscriptor de totlleida !!! i gaudeix de grans avantatges

Totlleida.cat és un mitjà de comunicació digital de proximitat, té com a raó de ser, funcions pròpies de tot mitjà de comunicació; informar, formar opinió, educar, entretenir.

Però sobretot totlleida.cat és un mitjà d’informació comercial, de promoció i dinamització d’empreses, comerços, negocis, productes, serveis.

Totlleida.cat està considerat com un mitjà promocional viu, eficient, i alhora de baix cost, al servei de tota empresa que no vulgui quedar-se enrere, i inspirat en el desig de divulgar tot el bo, el millor, i més interessant que es pugui trobar a les terres de Lleida.

En aquest sentit totlleida.cat posa a disposició de la mitjana i petita empresa, un avantatjós programa de comunicació, publicitat i màrqueting,completament gratis tot l’any (si s’és subscriptor de totlleida.cat), amb la finalitat que tota empresa que vulgui, pugui informar, anunciar, promocionar oferir,… divulgar videos comercials, fer campanyes de fidelització, de posicionament d’imatge de marca, publireportatges, venda online… i com ja hem esmentat, totalment gratis tot l’any (si s’és subscriptor de totlleida.cat).

Cal remarcar que ser subscriptor de totlleida només té un cost simbòlic: 53 € a l’any.

APROFITA-TE’N!!!

Per ser amic subscriptor de totlleida, només cal completar les dades que se sol·liciten en la butlleta de subscripció (*) i ENVIAR

(*) BUTLLETA DE SUBSCRIPCIÓ

 

 

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.