El repte de SEMIC va despertar l’interès de la majoria dels participants. Finalment, els guanyadors van ser Gerard Rovira, Eduard Torres, Josep Pon i Ricard Garra.

Lleida, 23 de novembre de 2017- SEMIC, una de les principals empreses de solucions i serveis IT a la península Ibèrica, ha fet avui l’acte de lliurament de 4 iPads, com a premi a la resolució del repte tecnològic que va proposar la companyia. L’acte ha tingut lloc aquest matí a les oficines que SEMIC té al Parc Científic i Tecnològic de Lleida.

El cap de setmana passat va tenir lloc HackEPS, el primer hackathon de la ciutat de Lleida, organitzat pel grup Lleida Developers i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la UDL, una activitat que tenia per objectiu el desenvolupament col·laboratiu de software en 24 hores. Amb aquest tipus de maratons informàtiques es pretén potenciar i descobrir el talent emergent a través de reptes informàtics realment enginyosos.  Un total de 65 joves, organitzats en equips de màxim 4 persones, van participar-hi.

SEMIC va ser una de les cinc empreses participants i va llençar un repte on els desenvolupadors havien de superar un joc format per diferents reptes informàtics i matemàtics. Els participants van comptar amb 24 hores per codificar el projecte i presentar-lo davant de l’empresa. A les 3 de la matinada començaven a arribar les primeres resolucions. SEMIC va escollir el projecte que va triar la millor solució al problema plantejat.

De tots els equips presentats al repte de SEMIC, l’equip guanyador va ser el format per Gerard Rovira, Eduard Torres, Josep Pon i Ricard Garra. Tots quatre han rebut avui el seu iPad com a guanyadors del premi, i han pogut visitar les instal·lacions que l’empresa té al Parc Científic i Tecnològic de Lleida.

 

Sobre SEMIC

SEMIC és un proveïdor global de solucions i serveis IT amb més de 35 anys en el mercat espanyol. Les seves aliances estratègiques amb els principals fabricants i el seu alt nivell d’especialització li confereixen la capacitat d’acompanyar empreses i administracions públiques en el seu procés cap a la transformació digital.

Com a partner tecnològic global, SEMIC diversifica la seva activitat en 5 grans línies de negoci: Proveïdor de Tecnologia, Serveis d’Infraestructura, Serveis Gestionats, Solucions de Negoci i Administració Electrònica.

Actualment compta amb 255 professionals repartits en 8 seus a la Península (Madrid, Barcelona, Lleida, Girona, Sevilla, Saragossa, Andorra i la Seu d’Urgell), a més de 130 punts de servei. En el moment de  tancament de l’exercici 2016, va obtenir una facturació de 43m €, duplicant la seva facturació en només 5 anys.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.