El grup indie de rock català ha llançat el seu últim clip ‘El yin y el yen’ que ja té més de 22.000 visualitzacions en menys de 24 hores i que serà el protagonista de la segona edició de “San Miguel Music Explorers a la Fàbrica” ​ el 16 de setembre

L’esdeveniment musical també comptarà amb les actuacions de Mishima i Richard & Chris (Belle and Sebastian) DJ Sets i que tindrà el grup lleidatà Renaldo & Clara com a teloner

Les entrades estan a la venda a Ticketmaster

 

Lleida, 1 de setembre de 2017.- El grup d’indie rock català ‘Love of Lesbian’ cap de cartell del concert que San Miguel ha organitzat el proper 16 de setembre al seu centre de producció de Lleida, acaba de llançar el seu últim videoclip, ‘El yin y el yen’ que ha assolit més de 22.000 visualitzacions en menys de 24 hores. El concert de Lleida, on no actuen des del 2014, serà dels darrers de la seva gira internacional, que es clourà al novembre a Barcelona i Madrid.

El centre de producció de San Miguel a Lleida tornarà a obrir les seves portes al públic el proper 16 de setembre en la cloenda del seu 60 aniversari, per ser l’escenari de “San MiguelMusic Explorers a la Fàbrica“. La banda de pop Mishima, Richard & Chris (Belle and Sebastian) DJ Sets i el grup lleidatà Renaldo & Clara completaran el cartell. Les entrades estan a la venda a ticketmaster: http://www.ticketmaster.es/event/3657

Es tracta d’una nova edició de concerts que San Miguel organitza a la seva planta de Lleida, ciutat on va establir el seu primer centre de producció el 1957 i que aquest any commemora el seu 60è aniversari.

Aquest esdeveniment representarà la cloenda de la celebració del 60è Aniversari de San Miguel a Catalunya i s’emmarca sota el concepte “Music Explorers”, iniciativa en què s’inspiren totes les accions musicals de la marca. D’aquesta manera, la celebració s’uneix a la proposta cultural i gastronòmica de San Miguel i es vincula directament a la campanya “De la Terra al Món. Feta a Lleida“, que reivindica els seus orígens a Lleida sense renunciar a la seva mirada global i l’estil de vida navegador i inquiet.

La gran festa, oberta només a majors de 18 anys, tindrà lloc el dissabte 16 de setembre i s’iniciarà a les 18.00 hores amb l’obertura de portes del recinte i seguirà fins a les 01.00 hores de la matinada. Un programa musical variat format per diferents actuacions, promet divertir i emocionar al públic. El grup lleidatà Renaldo & Clara serà el primer en trepitjar l’escenari, seguits pel quintet pop Mishima, que van presentar el seu últim disc “Ara i Res” el passat mes de maig. Els següents a actuar seran Love of Lesbian amb la seva música indie rock. La banda de Sant Vicenç dels Horts s’ha guanyat renom a nivell nacional gràcies a gairebé vint anys dalt dels escenaris, vuit discos a l’esquena i nombroses gires per tot el país. Richard & Chris (Belle and Sebastian) amb el seu DJ Set seran els encarregats de posar el punt final a una nit inoblidable.

 

Espai gastronòmic internacional i servei d’autobusos gratuïts

per a promoure un consum responsable

Les entrades, ja són a la venda a Ticketmaster (http://www.ticketmaster.es/event/3657 a un preu de 22 euros i inclouen dos consumicions de cervesa.

A més, San Miguel posarà a disposició dels assistents un servei d’autobusos gratuïts, amb sortides cada 15 minuts des de diferents punts de la ciutat. D’aquesta manera, la marca vol promoure un consum responsable durant tota la vetllada. El punt de sortida i arribada serà la plaça Ricard Viñes cantonada amb Av. Prat de la Riba, dues hores abans i després del concert.

 

El festival també inclourà una àmplia oferta gastronòmica gràcies a la instal·lació de diferents foodtrucks amb propostes culinàries de diferents països i que es podran acompanyar amb qualsevol de les cerveses de la gamma San Miguel: San Miguel Especial directament sortida de la fàbrica, San Miguel Eco, San Miguel Gluten Free, San Miguel 0,0 Isotònica, San Miguel 0,0, San Miguel Selecta, San Miguel 1516 i San Miguel Clara entre d’altres.

Sobre el centre de producció San Miguel a Lleida

La vinculació de San Miguel amb la ciutat de Lleida es remunta a 1957. El riu Segre va ser un dels principals motiu pels quals San Miguel va decidir instal·lar el seu primer centre de producció a la ciutat de Lleida, que es va inaugurar un 11 de maig, fent-ho coincidir amb Sant Anastasi i, per tant, amb la Festa Major de la ciutat. L’esperit explorador de San Miguel queda present en totes les accions de la marca, una visió que sorgeix el 1890 quan van explorar el món a la recerca de les millors experiències cerveseres. Un viatge que va marcar l’essència de la marca a través de la descoberta i la barreja de cultures, estils de vida i tradicions i que pot apreciar-se, també, en aquest “San Miguel Music Explorers a la Fàbrica”.

 

Sobre San Miguel

San Miguel neix a Manila el 1890, una cruïlla de cultures, civilitzacions, innovacions, nous estils de vida i maneres diferents de veure el món. Aquest moment fundacional determinarà per sempre una trajectòria vital de la marca que l’ha portat a més de 40 països.

 

Posseeix una àmplia gamma de cerveses nacionals, algunes de les quals han rebut importants premis en certàmens internacionals com el Brussels Beer Challenge, els World Beer Awards o els Superior Taste Awards amb 17 estrelles de diferents categories: San Miguel Especial, San Miguel Selecta, San Miguel 1516, San Miguel Fresca, San Miguel Clara, San Miguel Eco i San Miguel Sense Gluten. A més d’aquestes set varietats, la gamma inclou altres marques pioneres com San Miguel 0,0, San Miguel 0,0 Isotònica i la gamma de sabors de San Miguel 0,0 (Poma i Llimona). L’essència de San Miguel és exploradora i pionera, és un viatge constant que va començar el 1890 i que l’ha portat a recórrer gairebé tots els racons del planeta buscant, acumulant i compartint les millors experiències cerveseres. Un viatge en el que el millor està per arribar i que certifica a San Miguel com a experta cervesera. San Miguel explora, i convida a explorar, diferents espais i territoris desconeguts.

 

Sobre Mahou San Miguel

Companyia familiar 100% espanyola, líder del sector cerveser a casa nostra amb una quota de producció del 34%. Disposa de vuit centres d’elaboració de cervesa -set a Espanya i un a l’Índia-, tres manantials d’aigua amb les seves plantes d’envasat i un equip de més 3.000 professionals. Compta amb més de 125 anys d’història, que comencen amb el naixement de Mahou el 1890. Des de llavors, l’empresa no ha parat de créixer. L’any 2000, Mahou adquireix San Miguel. El 2004, incorpora la marca canària Reina i, el 2007, Cerveses Alhambra. A més, ha diversificat el seu negoci amb la compra el 2011 de Solán de Cabras.

 

Posseeix un ampli portafoli de cerveses nacionals on destaquen, entre d’altres, Mahou Cinc Estrelles, San Miguel Especial i Alhambra Reserva 1925; productes pioners en la seva categoria, com San Miguel 0,0%, San Miguel ECO, Mahou Bóta i San Miguel 0,0 Isotònica, i marques aptes per a celíacs com San Miguel Gluten Free i Mahou Cinc Estrelles Sense Gluten. També té una àmplia gamma de cerveses internacionals, fruit d’acords amb partners com Carlsberg i Warsteiner, i marques d’aigua com Solán de Cabras. La internacionalització és un dels eixos estratègics per al desenvolupament del seu negoci. Produeix més del 70% de la cervesa espanyola que es consumeix al món i està present en més de 70 països.

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.