Xandri: “Si continua l’actual ritme de noves afiliacions, l’any 2018 arribarem als 3.500 militants”

13 de setembre del 2017.- La Presidenta del PP Lleida i diputada al Parlament de Catalunya Marisa Xandri ha repassat avui els 100 primers dies de la nova Junta Directiva la qual lidera desprès del darrer congrés de la formació a Lleida. A la roda de premsa d’avui, Xandri i el secretari d’organització Xavi Palau han recordat les més de cinquanta reunions realitzades en aquests tres mesos i, també, els més de 50 nous militants que s’han incorporat al Partit Popular de Lleida durant els darrers 100 dies: “si el ritme de noves incorporacions continua així, es de ben segur que tancarem l’any 2018 amb més de 3.500 afiliats”, ha indicat. Per Xandri, tot plegat “demostra” que el Partit Popular és a Lleida “el portaveu qualificat de tots els qui ens sentim espanyols, lleidatans i catalans alhora”.

La diputada ha analitzat també dins de la seva compareixença la situació política i, en particular, les darreres accions del Govern Puigdemont. Ho ha fet de manera contundent: “el senyor Puigdemont i els seus socis a Junts pel sí han arribat al poder per mitjans democràtics, però semblen decidits, de la mà dels adolescents de la CUP, a convertir Catalunya en una mena de República chavista. No ho permetrem”. Dins del seu anàlisi, la presidenta dels populars lleidatans ha recordat episodis com la destitució del President del Consorci d’Educació de Barcelona Lluís Baulenas; un fet que, remarca Xandri, “és un clar exemple d’allò que ens espera a tots els qui no compartim els deliris independentistes. És un atac a aquells qui no pensem igual i una evidència de la predilecció del Puigdemont per la purga com a eina política. La destitució de Baulenas s’afegeix a un seguit de destitucions produïdes durant els darrers mesos”. Baulenas ha estat destituït mentre el Govern ha iniciat la cerca de locals per celebrar el referèndum il·legal del 1-0 a la capital catalana.

La Presidenta del Partit Popular a Lleida ha fet també una crida a tots els lleidatans que no combreguen amb la desobediència que es planteja des del Govern i la CUP a que s’expressin “sense por”: “Vivim en democràcia i ara és hora de manifestar públicament al bar, a la botiga i al carrer que els catalans som persones d’ordre, que volem viure en pau i que confiem en l’Estat de Dret i respectem les normes que ens hem donat entre tots. El Partit Popular està i estarà a disposició de tothom”.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.