El Parador de Lleida obre les seves portes el dia 10 d’agost amb 2.272 reserves confirmades i un nivell d’ocupació, pels mesos d’agost i setembre, del 90%

 

El tinent d’alcalde de Promoció de la ciutat i alcalde accidental, Rafel Peris, s’ha reunit avui amb el director del Parador de Lleida, Miquel Lopez, per acabar de tancar les diverses col·laboracions que es realitzen entre l’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, i el Parador.

El personal d’atenció al públic i recepció ha realitzat jornades formatives dirigides per tècnics de Turisme de Lleida que han servit perquè el personal del Parador de Lleida vagi incrementant el seu coneixement dels valors turístics de la ciutat ja sigui en clau patrimonial o enogastronòmica com també en termes de turisme de natura i oportunitats de turisme de negocis.

A partir del dia 10 d’agost, i amb una ocupació del Parador de Lleida del 90%,  la Seu Vella, el Castell de Gardeny, el Dipòsit de l’Aigua, les visites guiades a la Lleida Secreta, els Camps Elisis, la canalització del riu Segre, el Museu de Lleida o el futur Museu Morera formaran part d’aquest gruix d’informació de la ciutat que es presentarà als gairebé 5000  turistes, clients de paradores, que passaran per la ciutat de Lleida en els propers dos mesos.

El director del Parador de Lleida, Miquel López, ha explicat que s’està treballant en paquets de promoció turística que s’oferiran als clients perquè puguin convertir la seva visita a Lleida en una “tast d’experiències diverses: des de la riquesa patrimonial i cultural que conserva la ciutat, fins al desplegament de turisme de natura i sostenibilitat que també es presenten com a particularitat de Lleida i els seu entorn”. López ha posat de relleu que “es vincularà l’estada al Parador de Lleida amb les festes més rellevants que es realitzen a la ciutat de Lleida com ara la Fira de Titelles, la batalla de Moros i Cristians o el mateix Aplec del Caragol”. A més, es treballa intensament en les visites i experiències a l’Horta de Lleida per tal de fer promoció gastronòmica i enològica de Lleida atès que aquest és un punt clau en les preferències del perfil de client de Paradores.

De la seva banda, l’alcalde accidental, Rafel Peris, ha volgut remarcar la importància del fet que el Parador de Lleida “ja estigui portant a la ciutat gairebé 5.000 persones en els propers dos mesos, perquè cada turista de paradores representarà un nou repte de promoció de la ciutat i caldrà, per tant, esmerçar tots els esforços possibles en donar la millor acollida a aquestes persones que seran, sense cap mena de dubte, font de noves oportunitats”. Peris ha insistit en què el Parador de Lleida és un equipament que “consolida la ciutat en el mapa de promoció turística i ens dona una força específica de cara a la revitalització de tot l’entorn de l’antic convent del Roser i, per extensió, de tots els espais turístics, però també comercials, de la ciutat de Lleida”.

10 d’agost: el Parador de Lleida obre portes

El  proper 10 d’agost obre portes el Parador de Lleida i, segons ha explicat López, s’obrirà al migdia i ja es podrà dinar amb una oferta gastronòmica de les Terres de Lleida, amb producte de proximitat i de km 0 al restaurant L’Aplec. Cal recordar que l’equipament compta amb dos restaurants: un situat a l’antic convent de Sant Domènech –que s’obrirà a partir del 15 de setembre, serà un restaurant Marmitia, on se serveixen especialitats de Lleida on pren protagonisme el producte de proximitat- i el restaurant L’Aplec, a més d’una cafeteria –que s’anomenarà el Claustre- on se serviran racions i menú executiu.

Segons dades de Paradores, la mitjana d’estada dels seus clients als paradors és de 3 dies i 2 nits. Es descriu un client de nivell econòmic mig alt que es mou per les ciutats que visita i que aposta per una turisme clarament experiencial i, també, enogastronòmic. El cas de Lleida no és diferent i el perfil és client de Paradores i persones d’empresa, que també sol·liciten alguna de les sales amb què compta l’edifici per fer reunions, amb una capacitat màxima de 80 persones.

Mitjançant l’acord amb Turisme de Lleida, els clients del Parador de Lleida podran gaudir de paquets turístics i entrades per visitar els principals monuments de la ciutat, així com descobrir i participar en experiències diferents, com són les sortides a l’Horta de Lleida.

Cal destacar, finalment, que les prop de 2.300 reserves al Parador de Lleida s’han realitzat en l’última setmana i mitja i s’han fet a través del web de Paradores. En aquest sentit, el director de l’equipament ha explicat que ara s’ha obert també la reserva per correu electrònic, a través del qual ja s’han rebut més de 200 peticions que estan pendents de gestionar per la central de reserves.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.