El nou centre ofereix serveis d’òptica i d’audiologia i donarà feina a 9 persones

Òptica Universitària està present a Lleida des de 2006, quan va obrir el seu primer establiment al campus de la Universitat de Lleida (UdL)

Amb aquesta obertura, emmarcada en el pla d’expansió de l’empresa, Òptica Universitària suma 49 només a Catalunya, i un total de 61 centres repartits al llarg de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Aragó, Balears i Murcia

Lleida,  setembre de 2017. – Òptica Universitària, empresa especialitzada en la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, ha inaugurat avui un nou establiment al centre de Lleida, ubicat al Carrer Major, 43, al que ha destinat una inversió de 500.000€.

“L’obertura d’aquest nou establiment situat en ple centre de la ciutat respon a la demanda dels clients lleidatans de comptar amb els nostres serveis d’òptica i audiologia en un espai més proper”, explica Hector Ibar, Director Comercial d’Òptica Universitària.

Es tracta del segon centre d’Òptica Universitària a la ciutat. La companyia ja compta amb un situat al campus de la Universitat de Lleida (UdL) des de l’any 2006. El nou establiment, que donarà feina a 9 persones, oferirà serveis d’òptica i audiologia en una superfície de gairebé 300m2.

25 anys en constant creixement
Durant 2016 Òptica Universitària va inaugurar nou centres: cinc d’ells d’òptica i audiologia (Badalona, Igualada, Palma de Mallorca, Rubí i Vic); dos d’òptica (Elx i La Roca del Vallès) i dos centres d’audiologia (Terrassa i Sants, a Barcelona). I en el que portem d’any en 2017 ja ha inaugurat un centre a Girona i altre a Barcelona.

“Preveiem continuar amb la nostra política d’expansió, explorant nous mercats a nivell nacional i reforçant aquells on ja estem presents”, explica Ibar.

Amb la nova obertura Òptica Universitària compta ja amb 61 centres propis a Catalunya, la Comunitat Valenciana, Aragó, Balears i Murcia, a més del canal de venda online; més de 800 persones en plantilla; i més d’un milió de clients.

La fórmula del seu èxit, que celebra aquest 2017 el seu 25 aniversari, resideix en oferir al client un servei personalitzat, els més alts serveis òptics i les últimes col·leccions i tendències en moda, als preus més baixos del mercat.

Sobre Òptica Universitària
Òptica Universitària, fundada al 1992 amb l’obertura d’un centre a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) de Barcelona, compta amb un equip de més de 800 treballadors i amb 61 centres d’òptica i audiologia. A més, disposa de quatre establiments especialitzats en audiologia, Audiologia Universitària.

La companyia ofereix les millors marques als millors preus del mercat, amb un enfocament molt clar en el benefici del client i una atenció personalitzada, per proporcionar un servei basat en la qualitat i l’excel·lència.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.