Se celebrarà el 14 i 15 d’octubre a la instal·lació lleidatana amb entrada gratuïta

Gimenells i Pla de la Font tornarà a ser l’epicentre d’una gran cita

La Federació Espanyola d’Esquí Nàutic, juntament amb 2Llacs i el Club Esportiu Lleida Ski & Wake, organitzen per segona vegada de forma paral·lela en un cap de setmana el Campionat d’Espanya d’Esquí
Nàutic, Wakeboard i wakeskate 2017. La competició es desenvoluparà a les instal·lacions de 2Llacs a Gimenells (Lleida) aquest cap de setmana.

La cita, que es desenvoluparà amb entrada gratuïta, reunirà prop de 50 participants a l’apartat de clàssiques i una vintena en el de esquí-surf i wakeskate que lluitaran per estar entre els millors de
una prova homologada en el rànquing internacional. De la nòmina de inscrits, destaca la presència dels germans Noguera, Àlvar i Lluís, tots dos components de l’equip espanyol, així com la participació de Theodore Sauvat, una de les grans promeses de aquest esport.

L’activitat en 2Llacs s’iniciarà el divendres 13 amb els entrenaments, que al matí estaran destinats a clàssiques (eslàlom, figures i salts) ia la tarda se centraran en esquí-surf. La competició arrencarà el dissabte 14 a partir de les 10.00 hores, amb un dels llacs acollint les proves de clàssiques i l’altre les de wakeboard i wakeskate, modalitats que dissabte a la tarda ja coronaran als millors. Per al diumenge, en sessions de matí i tarda, l’activitat ja es centrarà exclusivament en el eslàlom, les figures i els salts.
2Llacs disposa de dos camps d’eslàlom, un camp de salts amb trampolí Beeman, un camp de figures i un camp de Wakeboard i Wakeskate, tots ells homologats, i també disposa de dos embarcacions especialitzades per a l’esquí nàutic amb ordinador amb GPS Zero Off.

Es tracta d’una instal·lació formada per dos llacs, moderna i innovadora, situada al municipi de Gimenells i Pla de la Font (Lleida), dedicada als esports i activitats nàutiques, de aventura i en la naturalesa que engloba un Centre de Tecnificació d’esquí nàutic on es poden organitzar tota mena d’
entrenaments, concentracions, campionats i esdeveniments nacionals i Internacionals relacionats amb l’esquí nàutic en totes les seves modalitats (eslàlom, figures i salts) i el wakeboard.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.