La jornada ha ofert la possibilitat de cobrir dos distàncies, els 21 i els 10 kilòmetres.

Un centenar de participants s’han aplegat aquest diumenge a la primera edició de la Marxa a l’Albada de l’Anell, una trobada esportiva i festiva especialment pensada pels amants del running que ha permès als participants descobrir els encants de bona part del terme municipal de Vila-sana.

Organitzada per l’Ajuntament de Vila-sana amb la col·laboració de Boira Experience, la Marxa de l’Anell, de dificultat mitjana-baixa, s’ha pogut fer a peu o corrent i no tenia caràcter competitiu, de manera que no era puntuable per a cap prova inclosa calendari català. El punt de sortida estava ubicat al Parc del Plataner-Piscines de Vila-sana, i s’ha flexibilitzat l’hora de sortida, donant llibertat a cada participant per fer-ho entre les 6.30 i les 8.30 hores, oferint així la possibilitat de gaudir del trenc d’alba.

Els participants han pogut optar entre dos recorreguts: un de 21 kilòmetres, que recorria bona part del terme municipal de Vila-sana, un terreny pla i per camins de terra, un fet insòlit per aquests tipus de distàncies, i un de 10 kilòmetres. En tots dos recorreguts, els participants han pogut gaudir dels paisatges del Pla d’Urgell, com el de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, entre d’altres. El trajecte llarg era perfecte per als que entrenen per competicions tipus mitja marató o maratons, mentre que el curt resultava ideal per entrenar-se per alguna prova de running.

Al llarg del recorregut, i en finalitzar la prova, hi ha hagut diferents punts d’avituallament amb productes de proximitat, entrepans de llonganissa a la brasa o formatge, per fer més suportable la marxa. A més, tots els participants s’han pogut banyar gratuïtament a les piscines municipals de Vila-sana.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.