Ventura Margó

 

L’estàtica roca que durant tants anys a mantingut una democràcia feta a la mida dels grans poders econòmics, s’està bellugant. Gràcies a la nova saba que, a pesar d’haver de lluitar contra els poders que disposen de la majoria dels més importants medis de difusió, encarregats d’ofegar les veus que no els interessa, la societat progressista comença a fer-se sentir i la vetusta roca s’està esquinçant.

S’apropen unes eleccions a Catalunya i es fa necessari tenir en compte no caure en les promeses dels hereus ideològics que fins ara res han fet per impedir tanta corrupció i tanta desigualtat al nostre país. Intenten fer creure que amb una nova denominació tot queda saldat. Cares noves dirigides per gats vells sabedors de tots els pecats d’un passat corromput per l’ambició d’acumular fortunes a costa de les necessitats d’una gran part de la població.

Arribat l’hora de fer confiança als que, amb les poques eines a les seves mans, estant demostrant que sense tanta corruptela i millor administració, el país està en condicions de sortir del clot econòmic i moral al que sens ha submergir.

 

One Response to "LA LLUITA PER UNA VERTADERA DEMOCRÀCIA"

  1. Josep Mª  5 desembre, 2017

    El Ventura posant el dit a la nafra, que com comenta està al dia d’avui tan present com a temps enrere o pitjor. La claredat polític i social de Ventura Margo, és un revulsiu perquè aixequem la vista i castigar aquesta farsa d’una vegada per totes en aquestes eleccions amb el nostre vot. Ull viu.

    Respon

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.