AUTOR VÍDEO. Jaumedelleida. ​Són 7 minuts de carrera per un entorn prou conegut i bell

 

Miguel Angel Martín i Àres Izard, guanyadors de la Lleida Night Run 2017

400 atletes participen en la cursa nocturna que envolta el conjunt patrimonial del Turó de la Seu Vella

 

La cinquena edició de la Lleida Night Run, la cursa atlètica que uneix cultura, esport i solidaritat ha tornat a ser tot un èxit de participants i d’organització. Un total de 400 atletes han pres part en la cursa nocturna, que ha fet tres tombs perimetrals al conjunt patrimonial de la Seu Vella i en la qual s’han acabat imposant Miguel Àngel Martín Granados (24’09”) i Àres Izard (28’09”).

La cursa nocturna d’enguany, amb un recorregut de 6,5 quilòmetres de circuit, amb 135 metres de desnivell positiu. Ha començat i acabat a la plaça de la Sardana i, en les tres voltes perimetrals al Turó, ha passat per escenaris diferents i emblemàtics, com el parc de Santa Cecília o el claustre de la Seu Vella.

La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra ha assegurat que la Lleida Night Run combina la cultura, la solidaritat, el patrimoni i l’esport i que és una manera diferent de veure la Seu Vella, en poder gaudir de la nit en aquest paratge. GoGoGorunners Club Esportiu, organitzador de la cursa, també destinarà la recaptació de les inscripcions i venda de productes vinculats a la prova a una causa solidària. Enguany es vehicularà per restaurar un element patrimonial del Turó de la Seu Vella.

En l’àmbit esportiu, el podi masculí ha estat format, a més de Martín Granados, per Ruben Casals Renales (24’21”), d’Aitona, i Marc Larrey Solé (24’27”), de Mollerussa. En el quadre femení absolut, han acompanyat a Ares Izar l’atleta de Linyola Gemma Bonjorn (28’38”) i Ester Yuste (30’29”), de Tarragona.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.