L’Institut del Teatre ofereix a través del projecte Dansa en Xarxa una masterclass gratuïta de dansa per alumnes d’escoles de dansa de Lleida. La sessió, que tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre a la seu de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC) de Lleida, s’adreça a alumnes a partir de 7-8 anys.

El principal objectiu de Dansa en Xarxa és donar a conèixer els ensenyaments professionals i superiors de dansa que s’imparteixen a l’Institut del Teatre. Els alumnes que assisteixin a la masterclass es dividiran per especialitats: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola. Docents del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre seran els encarregats de fer les sessions, que consisteixen en exercicis senzills de cada especialitat.

Aquestes classes s’imparteixen per tot el territori català. Així, el 4 de novembre es farà una sessió a Girona, i el 12 de novembre una a Tarragona.

Després de les masterclass, entre els mesos de febrer i març de 2018, es duran a terme tres sessions formatives també gratuïtes (una per a cada especialitat de dansa) orientades a assessorar els alumnes que vulguin aprofundir els seus estudis o que tinguin interès en presentar-se a les provés d’accés als cursos de 1r, 2n o 3r del Conservatori Professional de Dansa.

Per participar en les masterclass cal inscriure’s en aquest  formulari.

Les masterclass formen part del projecte Dansa en Xarxa, que aquest any inicia la quarta edició, i que vol afavorir la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut i les escoles de dansa de Catalunya. Un altra activitat impulsada per aquest projecte és Formació de Dansa en xarxa, un conjunt de sis sessions formatives adreçades als docents de les escoles de dansa de Catalunya i als seus alumnes, que es duran a terme entre el 4 de novembre de 2017 i el 10 de febrer de 2018 a l’Institut del Teatre. Les inscripcions estan obertes fins al 20 d’octubre.

Per més informació:

 

 

 

 

 

 

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.