Cardenal Cisneros, 30. Tel. 973 288008            www.lesteldelamerce.com

 

El bon gust, en totes les seves aceppcions, és el distintiu d’aquest esplèndid restaurant & gastrobar on la cuinera Mercè Tomàs, formada a l’Escola d’Hostaleria de Lleida, conjuntament amb el seu marit, el  guardonat sommelier Toni Lara, han aconseguit amb tot mereixement que l’Estel de la Mercè estigui considerat com indiscutible referent en el panorama gastronòmic.

 

En les seves exclusives propostes impregnades de sabores nítids i tradicionals mediterranis conviuen equilibradament aromes, textures, gustos, color, contrast, experimentació, exotisme, presentació … elements que han encaixat perfectament en els gustos de gourmets tant de les terres de Lleida com d’altres nombrosos llocs de la geografia del país.

Pel que fa al servei, les maneres evidencien alta escola, harmonia, coherència, en un espai caracteritzat per la calidesa, i per un estil ambiental confortable, amb il·luminació adequada, i cuidats detalls ornamentals.

També resulta imprescindible remarcar que l’Estel de la Mercè disposa d’un celler memorable, al capdavant del qual es troba el reconegut i multigalardonado sommelier Toni Lara,  que suggereix a la clientela el vi apropiat per a l’ocasió.

RESTAURANTS DE LLEIDA MÉS VALORATS. SONDEIG D’OPINIÓ TOTLLEIDA. BARÒMETRE MAIG DE 2017 totlleida.cat http://bit.ly/2q3ZsxA

 

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.