El segon classificat ha estat l’Atlético de Madrid, seguit pel Real Zaragoza com a tercer i l’UCF Cambrils en quarta posició

També s’han atorgat altres trofeus com per exemple al millor jugador, millor afició, millor equip Fair Play, millor entrenador, golejador del torneig i millor porter.

Artesa de Segre. – L’Atlètic Segre de Lleida ha estat el vencedor del V Torneig de Futbol Formatiu Artesa de Segre – I Torneig Aleví Copa “Cooperativa d’Artesa”, en una disputada final contra l’Atlético de Madrid, que ha acabat amb un resultat de 2 a 1. En tercera posició ha quedat el Real Zaragoza, i en quarta, l’UCF Cambrils.

 

La resta de classificats, fins a la 15a posició, ha estat la següent: 5è, FIF Lleida; 6è, CEF Cervera; 7è,
CF Balaguer A; 8è, S.D Huesca; 9è, Solsona-Arrels; 10è, S.D AEM; 11è, CF Balaguer; 12è, EF Tàrrega; 13è, UE Balàfia; 14è, UE Bordeta i 15è, CF Agramunt.

L’organització del torneig ha volgut també destacar altres mèrits, com el millor jugador de la jornada, un premi que ha rebut Jorge Gutiérrez, del Atlético de Madrid. També s’ha entregat un trofeu al millor porter, Roc Plans, del Solsona-Arrels; un trofeu al màxim golejador del torneig, Roc Silvestre, del CF Balaguer; trofeu al millor entrenador, Álvaro Estévez, de l’UCF Cambrils; trofeu al millor equip Fair Play, S.D Huesca, i trofeu a la millor afició, Real Zaragoza.

Les dues jornades, dissabte 9 i diumenge 10, s’han disputat sense incidents, en un ambient festiu i amb gran concurrència de públic a les instal·lacions de l’Escola, el Camp Municipal d’Esports d’Artesa. Des de l’Escola de Futbol Artesa de Segre es valora molt positivament la celebració novament d’un torneig d’aquestes característiques, que posa en contacte equips de diferents nivells i procedències i propicia dues jornades intenses de bon futbol. Enguany, 32 equips vinguts d’arreu de Catalunya, Aragó i Madrid es disputaven el torneig.

 

MÉS NOTÍCIES D’ARTESA DE SEGRE.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.