L’ESCRIPTORA I POETA ROSA FABREGAT LLEGIRÀ EL PREGÓ DE NADAL A LA PAERIA

 

Lleida.- L’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha fet públic un ampli programa d’actes per aquest Cicle de Nadal 2017. L’obrirà el divendres 8, amb la tradicional col·locació d’un pessebre a la Canonja de la Seu Vella.

A banda dels Concursos de Pessebres, el programa inclou una vintena d’actes, a més a més de dues Exposicions de Pessebres, la de Diorames a la capella del Peu del Romeu seu de l’entitat que obrirà les seves portes la tarda del dissabte 16 de desembre i la del Concurs Infantil i Juvenil a la Biblioteca Pública de Lleida, que farà el mateix el 18 de desembre, amb tots els pessebres participants en aquest concurs.

El diumenge 17 els pessebristes celebrant la seva Jornada de Germanor, començant amb la celebració de l’Eucaristia a les 12 del migdia a la Catedral de Lleida, presidida pel bisbe Salvador Giménez. El mateix bisbe beneirà al finalitzar els “Jesusets” dels pessebres. La jornada clourà com és costum amb una dinar de germanor.

 

Les Nadales també tindran el seu protagonisme amb la XIII edició dels “Cors de Nadal”, a celebrar els dies 18, 19 i 20 a la Sala d’actes de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, amb la participació de nou corals lleidatanes.

 

L’acte oficial d’Obertura del Cicle de Nadal es previst per la tarda del dissabte 23 de desembre, al Saló de Plens del Palau de la Paeria amb la lectura del Pregó que enguany serà a càrrec de l’escriptora i poeta Rosa Fabregat Armengol. En aquests mateix acte es farà la presentació de la Nadala 2017 “Quina és aquesta estrella”, amb lletra de Rosa Fabregat Solé i música d’Enric Navàs, a càrrec de la Schola Cantorum de Lleida.

L’acte de Cloenda del Cicle de Nadal 2017 tindrà lloc el diumenge 14 de gener a l’Auditori Enric Granados, amb el lliurament de premis dels Concursos de Pessebres i la interpretació de la cantata “Nadales del món seguint Enric Granados”, interpretada per diverses corals infantil i juvenils

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.