“Que el teu aliment sigui la teva medicina”

 josep-pamies-1

Text: Robert Moncasi –

Josep Pàmies va néixer a Balaguer l’any 1948, en el si d’una família dedicada a la pagesia, dels seus pares va aprendre a no estirar més el braç que la màniga, prudència a l’hora de gastar, no viure per sobre de les possibilitats.

És el gran de dos germans, està casat, té dos fills, el Pau, i la Marta i dos néts. Dóna la sensació de ser una d’aquestes persones que camina per la vida escampant llavors perquè germinin i donin fruits.

Els qui el coneixen bé diuen d’ell què porta l’agricultura a la sang. Ha estat l’impulsor de la pagesia ecològica.

Amb el seu germà Miquel està al capdavant de “Pàmies Hortícoles. Alhora baralla per divulgar la Stevia Rebaudiana, un autèntic tresor, diu, per a persones amb Diabetis, Hipertensió, Colestreol, Triglicèrids, Ansietat, Obesitat, etc, amb totes les dificultats concebibles, per part d’una Administració a la qual no sembla importar-ni el sofriment de les persones ni l’espoli del preupuesto sanitari per part de la indústria farmacèutica. Alhora dedica part del seu temps a la Dolça Revolució de les Plantes Medicinals associació sense ànim de lucre que estudia i promou les plantes medicinals vinculada al Slow Food, moviment mundial que defensa una alimentació ecològica i sana.

Té com a divisa el principi d’Hipòcrates, “Que el teu aliment sigui la teva medicina i la teva medicina el teu aliment”.

One Response to "JOSEP PAMIES BREU. Pagès. Fundador de la Dolça Revolució"

  1. Jesus  30 desembre, 2016

    Hola Jusep bona tarda, buenas tardes, me meti en tu pagina por que soy un consumidor diario de Stevia, estas hojas que al menos a mi tan bien me hacen y ante la disyuntiva ultima de prohibir su venta, recurro a ti para que me digas aqui en Alava donde la podria conseguir, tengo entendido que en el pueblo de Lagran aqui en la provincia, naci alli cerca, y quizas en Vitoria mismo, o a traves tuyo, ya me indicaras. Mi correo es ea2xs@hotmail.com y la direccion viene abajo, mi movil es 606847188. fijo 945 242363, de Vitoria, Me dio tu nombre un amigo Javier Allende Corres, quizas le conozcas. SIn mas recibe mi felicitacion navideña y buen comienzo de año 2017 y un abrazo. Jesus

    Respon

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.