Com a entitat adherida al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, al Pacte Nacional pel Referèndum i a la Taula per la Democràcia, considera que cal resoldre la situació políticament, evitant més intervencions judicials o dels cossos de seguretat.

Francesc Boronat, acompanyat per membres del Comitè Executiu de l’entitat, durant la concentració pagesa d’ahir a la vora del Parlament de Catalunya

Barcelona, 11 d’octubre de 2017. JARC valora positivament la compareixença d’ahir del Molt Honorable President de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament de Catalunya.

L’organització agrària catalana considera encertat que el Govern català intenti obrir, novament, la porta al diàleg amb l’Estat espanyol, per resoldre la situació per la via política, evitant més intervencions judicials o dels cossos de seguretat.

Com a entitat adherida al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, al Pacte Nacional pel Referèndum i a la Taula per la Democràcia, anima a tothom a treballar per evitar més erosions en les llibertats d’ideologia, d’expressió, de reunió, d’informació, de correspondència i de privacitat, i impedir la judicialització del debat polític i la corrosió de la separació de poders.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.