Crònica Festa Major Juneda 2017: Dilluns 28 d’agost 2017

El darrer dia de la Festa Major de Juneda va començar a la Pista del Parc Alegria, a les 11 del matí, on nombrosos nens i nenes van gaudir dels inflables del Consell Esportiu de les Garrigues.

Ja per la tarda, a les 17 hores, es va donar el tret de sortida del 54è Trofeu Vila de Juneda, Cursa Ciclista puntuable per al Campionat Provincial. Els tres primers llocs van ser per Jose Alcaina, categoria Elite, del Montsia Club; Albert Masana, categoria Elite, de Bike Taller, ciclista de Puigvert de Lleida i Alejandro Sanchez, categoria sub23 de CampClar.

Al finalitzar la cursa, a les 7 de la tarda, tocava espectacle per a tots els públic, al carrer Democràcia, amb la cia. La Tal i el seu espectacle ‘The Incredible Box’, presentat a la Fira de Tàrrega del 2013 i que ha representat arreu d’Europa.

A la mateixa hora, al circuit del costat del poliesportiu, tenia lloc el ‘Power Granger’. La popular gimcana va tornar a Juneda després de 5 anys, gràcies a la col·laboració de tres associacions del poble: La Penya ullà, els Rojos de Junda i el Jovent Junedenc. Disfresses, fang, aigua i molta diversió. Les tres associacions també van ser les encarregades de l’organització del sopar popular, que finalment va tenir lloc al poliesportiu enlloc del pati de les escoles, degut a la pluja. Al sopar hi van assistir més de 200 persones i es va escollir al hereu i pubilla, miss i mister de moda, miss i mister cubalibre, mis i mister estàs a la lluna de València i miss i mister granger. Al final del sopar una xaranga va acompanyar als més joves fins a la Pista del Parc Alegria on van gaudir dels concerts del grup Alberkocs i el fi de festa de DJ Monxo.

L’orquestra Selvatana va ser l’encarregada del ball de tarda de les 8, del concert que es va celebrar a les 12 de la nit i del posterior ball de nit.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.