L’espectacle “Límits” de l’artista cerverí s’ha realitzat a FiraTàrrega, sota el programa de Suport a la creació

FERRAN-OROBITG-LIMITS-08092017-3. Imatge de ‘LIMITS’, de Ferran Orobitg. FOTO: Núria Sas

TÀRREGA – L’artista cerverí Ferran Orobitg ha sortit amb força de la seva zona de confort amb “Límits”, la seva obra més personal fins al moment. Amb 15 anys de treball en teatre de carrer, una àmplia formació en aquest àmbit i havent trepitjat més de 500 festival de tots els continents amb el grup Fadunito, s’ha llençat a fer un treball en solitari que s’ha estrenat aquest divendres al parc de Sant Eloi de la capital de l’Urgell. S’emmarca dins el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega.

L’espectacle ‘Limits’, un solo de teatre físic multidisciplinari en el qual conflueixen gèneres com el circ, la manipulació d’objectes, el moviment, el teatre, la música i el clown, ha tingut bona acollida del públic targarí en aquest primer dia de representacions. Segons Orobitg, “el feedback rebut ha estat realment molt positiu”. El dos dies que queden de representarà de nou la seva creació, a les 11 i les 17h del dissabte 9 i a les 17h del diumenge 10.

Un dels objectius de l’obra és la “reivindicació de les capacitats i possibilitats de les persones”, explica l’artista de Cervera. Inspirada en el conte L’elefant encadenat, de Jorge Bucay, ‘Limits’ es planteja com una metàfora dels marcs mentals que la societat s’autoimposa i que ens impedeixen créixer com a persones. Un al·legat contra la por, les opinions preconcebudes, les limitacions socials i culturals i les imposicions de qualsevol tipus.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.