Fins a l’11 de setembre el servei del Bus Turístic ofereix dues rutes, al matí, la ruta verda, amb parada i visita al Castell de Gardeny i el jardí botànic de Lleida, i a la tarda, ruta històrica panoràmica. Aquest estiu s’ha ampliat l’horari del vespre, amb sortida a les 21 h

 

El Bus Turístic de Lleida circula per la ciutat durant l’estiu, fins a l’11 de setembre, i ofereix dues rutes per descobrir els principals punts turístics i d’interès. Al matí es fa la ruta verda, amb parada i visita gratuïta al Castell dels Templers de Gardeny i al Jardí Botànic de Lleida, l’Arborètum. Les sortides es fan a les 10 h, les 11 h i les 12 h. A la tarda, es fa la ruta històrica panoràmica, que circula pels dos turons. Els horaris són a les hores en punt, de les 18 h a les 21 h. De fet, aquest estiu s’ha afegit la visita de les 21 h, i s’ha de recordar que els divendres i els dissabtes també hi ha servei a les 22 h.

El recorregut del Bus Turístic comença davant de la Paeria i té una durada aproximada d’una hora. És un vehicle descobert d’una sola planta amb capacitat per a 44 persones. El preu del tiquet de bus és d’1,20€ (el mateix que el bitllet senzill del transport urbà) i es poden utilitzar les targetes integrades (T-Temps, T-Nostra, T-Estudiant ATM i Emocity). Té servei d’àudio en quatre idiomes perquè els viatgers poguessin escoltar durant l’itinerari les explicacions als punts principals. L’àudio està disponible en català, castellà, anglès i francès i el preu dels auriculars és de 50 cèntims.

El Bus Turístic és un servei consolidat, que ofereix Turisme de Lleida/Autobusos de Lleida, tant al visitant que rep la ciutat com al resident que vol conèixer la ciutat d’una forma diferent i descobrir els atractius patrimonials.

L’any 2016 van fer ús del Bus Turístic 12.306 persones, incrementant les dades del 2015, amb 11.113 usuaris.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.