Timothy D. Walker

¿Alumnes més feliços, mestres més relaxats i un aprenentatge millor?. Sona utòpic, però els finlandesos ho han aconseguit i Tim Walker ens explica com aplicar-ho en altres països

 

L’any 2001 Finlàndia va sorprendre el món amb uns magnífics resultats a les proves PISA, que superaven fins i tot els dels estressats alumnes asiàtics. I des d’aleshores cada any les escoles finlandeses han anat millorant les seves puntuacions en matemàtiques, ciència i comprensió lectora.

Amb la idea de descobrir els secrets del seu èxit, el mestre nord-americà Tim Walker va anar a viure a Hèlsinki i va començar a treballar en una escola pública, amb nens de cinquè de primària. En aquest llibre reuneix tot el que hi ha après i revela com es poden aplicar les millors pràctiques de les escoles finlandeses en qualsevol aula del món.

Clica la coberta per més informació.

Clica aquí per fer-ne un tast.

TIMOTHY D. WALKER,  és un mestre nord-americà que viu a Hèlsinki. Es va traslla -dar a Finlàndia per millorar les seves habilitats professionals, una experiència que narra al seu blog, Thaught by Finland (www.taughtbyfinland.com), que és la llavor d’aquest llibre. També escriu articles sobre educació per a la revista The Atlantic i col·labora extensament en altres mitjans especialit-zats com ara Education Week Teacher i Educational Leader -ship.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.