La tecnologia ha avançat a passos de gegant en els últims anys, en particular en els últims cinc. Ha canviat la nostra manera de mirar el món i de comunicar-nos amb ell. El primer gran canvi el va portar internet, que des de la seva creació, no ha parat de créixer oferint cada dia més opcions per a les comoditats de tots els usuaris.

La veritat és que amb el creixement exponencial de la xarxa i de les seves aplicacions, és molt difícil seguir-li el pols a totes. Segur que et passa que suas alguna que altra funcionalitat de cadascuna d’ella, deixant inexplorades moltes altres, que et poden ser molt útils.
Per això avui et portem dues idees per aprofitar al màxim, dues novetats que segur vas a començar a fer servir immediatament. Comencem.

Si estàs amb ganes de fer una broma, o vols saber qui respon a l’altra banda del telèfon, t’has preguntat com és possible trucar amb número ocult? Recorda que si truques amb el teu número, poden denunciar-encara que sigui un nombre privat de manera que aquest truc sense dubtes et servirà. A continuació t’expliquem pas a pas com fer-ho, ja que no tots els telèfon mòbils compten amb les mateixes opcions per cridar en ocult

El primer mètode és molt bo ia més, molt senzill, i consisteix simplement en marcar un codi abans de realitzar la trucada. El codi que has de marcar és # 31 #, però atenció! Que aquest codi només serveix si vas a realitzar la teva trucada des d’un telèfon mòbil. Si el que vols és fer-ho des d’un nombre fix, hauràs de marcar “067” abans del número al qual voleu trucar.

 

Ara, si així ho vols, també pots modificar la configuració des del teu mòbil. En què et beneficies? Doncs molt simple, en què no hauràs de recordar el codi que has de marcar abans de trucar. És una forma super senzilla, segueix els passos que t’expliquem a continuació:

Esteu Ajustaments
Després a El dispositiu
Després, a Trucades
Dins de trucada, vas a Ajustos addicionals
ID

Tingues en compte que ha d’ajustar els termes sobre la base del telèfon mòbil que tinguis, pot ser que els passos no siguin els mateixos en el teu.

 

I si tot l’anterior no et resulta, també disposes d’una aplicació per utilitzar des del teu telèfon mòbil; l’app es diu Anonym Call (és a dir, anomenada anònima, en anglès) i ens permet realitzar trucades amb número privat i sense cap necessitat de fer res complicat. És una app que a més es descarrega directament des de Google Play.

I si ens anem cap al costat de la reproducció de vídeos i us expliquem ara una mica sobre el millor reproductor de vídeo Android 2017, el VLC for Android. Ja saps que la Play Store hi ha infinitat d’aplicacions per reproduir vídeos i pel·lícules, totes en diferents qualitats i formats. Però a a l’hora de triar la millor, sens dubte hi ha dos que es destaquen de tota la resta i són VLC for Android i Video Player for Android. Comptar amb aquest tipus d’aplicacions és molt important si fem servir el nostre dispositiu com a reproductor de pel·lícules o vídeos.

Segur que estàs cansat de descarregar reproductors de vídeo que després o no compleix el que prometen o són simplement molt limitats, ja que compta amb una versió de pagament i aquesta segurament és la completa. Però en el cas de VLC for Android, que és potser el millor reproductor Android, és gratis ia més en espanyol. Aquesta app presenta una gran quantitat d’opcions, com la possibilitat de modificar el equalitzador d’àudio o fins i tot la brillantor del vídeo.

Veuràs que ni bé la instal, començarà a buscar tots els vídeos i pel·lícules que tinguem ja instal·lats en el nostre dispositiu, en forma automàtica. També ens donarà la capacitat de reproduir la música del nostre telèfon mòbil. Aquesta aplicació suporta els següents formats: MKV, MP4, AVI, MOV, Ogg, FLAC, TS, M2TS, WV i AAC. I això no és tot; a més de l’app, ve inclosos els dels còdec, que és una cosa que mereix ser destacat.

Però si per algun motiu aquesta app no ​​et resulta, tenim una altra opció, i és Video Player for Android. Es destaca sense dubte per les quantitat de formats que pot reproduir sense cap problema, tot i que no té algunes funcionalitats que sí que té VLC for Android, i és per això que no ocupa el lloc del millor reproductor.

Aquesta app es destaca per permetre la identificació del subtítol en les pel·lícules que ja els contingui, cosa important si t’agrada veure pelis al mòbil o la tauleta; a més, és totalment gratuïta i està en espanyol. Els formats que suporta són AVI, 3GP, M4V, MOV, MP4, WMV, RMVB, MKV, TS, MPG i FLV.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.