La jornada ha aplegat 180 participants a la Zona Esportiva La Valleta.

Roger Farrús i Yolanda Cebrián han estat els guanyadors de la 7a edició del Cros Comarcal de Raimat, celebrada avui amb la participació de 180 esportistes.

En la categoria absoluta, el guanyador en homes ha estat Roger Farrús (Lleida Unió Atlètica), amb un temps de 17’14’’, seguit de Cristian Català (Maiparem Alcarràs), segon amb 17’24’’, i de Marc Aranda (AA Xafatolls), tercer amb 17’29’’. En dones, la guanyadora ha estat Yolanda Cebrián (Lleida Unió Atlètica), amb un crono de 20’03’’, seguida de la independent Angelica Damoc, segona amb 22’03’’, i de Zuriñe Chocarro (UA Lleida), tercera amb 23’45’’.

En aleví, el guanyador masculí ha estat Dídac Trullols (AA Xafatolls), amb un temps de 7’29’’, seguit de Salah Khettabi (P. Monzón Lleida UA), amb 8’08’’, i de l’independent Undi Soriano, amb 8’48’’, mentre que en noies ha guanyat Marwa Elkhouyaali (Lleida Unió Atlètica), amb un temps de 5’08, seguida de Paula Cambero (AA Xafatolls), amb 5’30’’, i Laura Jiménez (Escola Atletisme Municipal), amb 5’31’’.
Passant als cadets, en el capítol masculí s’ha imposat Eduard Alba (CA Ivars), amb un temps de 10’15’’, seguit de l’independent Enric Sales, amb 10’18’’, i d’Albert Caselles (P. Monzón Lleida UA), amb 11’31’’, mentre que en noies ha vençut Abril Sarabia (P. Monzón Lleida UA), amb un temps de 10’06’’, seguida per les seves companyes d’equip Berta Segura (10’13’’) i Paula Sala (11’14’’).

En prebenjamins, en nens ha guanyat Nando Chéliz (P. Monzón Lleida UA), amb un temps d’1’46’’, seguit de Gabriel Domènech (Escola Municipal d’Atletisme), amb 1’55”, i de Pau Cagigós (P. Monzón Lleida UA), amb 1’56’’, i en nenes, victòria de Bruna Carol (P. Monzón Lleida UA), amb un temps d’1’54’’, seguida de Iona Villar (Escola Municipal Atletisme), amb 1’55’’, i de Carla Márquez (P. Monzón Lleida UA), amb 1’57’’.

Pel que fa als benjamins, l’independent Marc Marí ha guanyat en nens amb un temps de 3’40’’, seguit de Gerard Latorre (Lleida Unió Atlètica), amb 3’43’’, i Roger López, del mateix equip, amb 3’47’’, mentre que en nenes Laia Carol (P. Monzón Lleida UA) ha estat la guanyadora amb un temps de 3’38’’, seguida d’Ares Piñol (Lleida Unió Atlètica), amb 3’53’’, i de Belén Chéliz ( P. Monzón Lleida UA), amb 3’59’’.
Finalment, en infantil masculí, el vencedor masculí ha estat Mohamed Elkhouyaali (Lleida Unió Atlètica), amb un temps de 9’07’’, seguit de l’independent Joel Portella, amb 12’28’’, i d’Hugo Gutiérrez (AE l’Aspardenya), amb 13’15’’.

La jornada ha tingut el seu centre d’operacions a la Zona Esportiva La Valleta. Es tracta d’una prova que dia a dia es va consolidant i que ja ha esdevingut una referència a la comarca pel que fa a proves de cros. Abans de la prova, els participants han pogut recollir els dorsals i xips, a més de la bossa del corredor, que incloïa un val per l’esmorzar i diferents productes dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa.
Pel que fa al recorregut, en el cas de les categories inferiors (cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i petits) ha transitat pel circuit de La Valleta, mentre que el recorregut de la categoria absoluta ha estat de 5 kilòmetres, dels quals el primer i el darrer s’han desenvolupat també dins del circuit de La Valleta.

La resta ha passat pel carrer del Castell fins arribar a l’encreuament amb l’antiga carretera de Gimenells, camins rurals de la finca Sant Vicenç i el Pla de l’Ermita, passant entre ceps i creuant de nou per l’antiga carretera fins a l’entrada del bosc del Castell. S’ha creuat tot el bosc per dins, fins a la sortida de la porta del carrer del Castell, enllaçant la sortida del bosc amb el darrer quilòmetre, un altre cop per a dins del circuit de La Valleta.

Com ja es va fer en la darrera edició, al costat de les taules d’entrega de dorsals s’hi han instal·lat els voluntaris del Banc d’Aliments de Lleida per recollir productes per al Gran Recapte d’Aliments de Lleida d’enguany.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.