Recaptats en un sopar benèfic sota el lema “Tots Som capaços”

 

La partida anirà destinada a la instal·lació d’una grua de mobilitzacions que permetrà la neurorehabilitació de persones amb afectacions neurològiques

El Club Lions Lleida ha donat 4.196 euros a ASPID destinats a equipaments per al Centre de Neurorehabilitació i d’Autonomia Personal, situat al número 94 del carrer Príncep de Viana. Aquesta donació prové dels fons recaptats en el decurs del sopar solidari de socis i simpatitzants del Club Lions celebrat el 2 de juny a Lleida i en el que  van col·laborar com a patrocinadors diverses empreses i organitzacions de la ciutat.

 

Els fons recaptats en l’acte benèfic organitzat per Lions Lleida a favor d’ASPID aniran destinats bàsicament a l’adquisició i instal·lació d’una grua de mobilitzacions que permetrà la neurorehabilitació en la marxa de persones que pateixen algun tipus d’afectació neurològica. També s’habilitaran nous tests especialitzats d’avaluació i d’estimulació cognitiva, que permetran desenvolupar intervencions neuropsicològiques de major qualitat assistencial en persones que han patit algun tipus de dany cerebral (ictus, traumatismes cranioencefàlics, entre d’altres).

 

Sota el lema “Tots som capaços”, l’objectiu del sopar solidari del Club Lions de Lleida es va centrar en donar suport als discapacitats físics i/o psíquics de la demarcació col·laborant en programes de les entitats lleidatanes ASPID i ASPROS. L’aportació es podia fer per mitjà de l’assistència al sopar de gala o per mitjà de donacions a fila zero.

 

L’acte va incloure una breu presentació per explicar els projectes als quals es destinaran els fons recaptats i amb una menció de les entitats i empreses que han aportat una ajuda econòmica, als atrocinadors i als col·laboradors. El sopar va ser amenitzat per la Gran Orquestra Quartz i va incloure el sorteig d’un viatge, gentilesa de Viatges Equador de Lleida.

 

Lions Clubs International és una organització mundial, creada a Chicago fa 100 anys, que és present en més de 200 països i compta amb 1.400.000 socis. L’entitat té com a finalitat donar resposta a necessitats humanitàries de l’entorn o de països més llunyans, mitjançant accions de servei altruista, basades en el compromís i la cooperació.

 

A Lleida, el Club té una trajectòria de quaranta-nou anys, durant els quals ha col·laborat  en ajudes socials per a la infància, la joventut i la gent gran i també amb persones en situacions de risc (dones maltractades) i d’exclusió social. Així mateix participa en campanyes d’ajuda a discapacitats mitjançant el finançament de gossos guia o en campanyes de reciclatge d’ulleres, i en iniciatives de Lions International com la campanya per instal·lar dispensaris oftalmològics i fer intervencions quirúrgiques a països sense recursos.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.