El crític de cinema Marcel·lí Borrell dirigirà unes sessions que pretenen reflexionar sobre el tabú de la mort
‘Corazón silencioso”, “La última voluntad” i ‘Truman’, seran les pel·lícules escollides.
Organitzat per la Delegació a Lleida de l’Associació Dret a Morir Dignament i la Federació d’Entitats per la Salut de Lleida (FeSalut). Amb la col·laboració de Diputació de Lleida, PlusFresc i Screenbox Funatic.

La delegació a Lleida de l’Associació Dret a Morir Dignament i la Federació d’Entitats per la Salut (FeSalut) han organitzat, la cinquena edició del cicle de cineforum ‘La clau és meva…i en porto cinc!’ amb l’objectiu de reflexionar sobre un dels principals drets que tenim les persones: la mort digna.
El cicle ‘La clau és meva…i en porto cinc!’, aprofitarà les pel·lícules per incitar el debat i la reflexió sobre el dret a morir dignament i col·laborar a parlar del tabú de la mort. Unes sessions que dirigirà el crític de cinema Marcel·lí Borrell.
Les tres sessions tindran lloc en dimecres, a les 19.30 h, a l’Espai Funàtic. La primera projecció serà el dia 19 d´abril amb ‘corazón silencioso’, la segona serà ‘La última voluntad’ el dia 26 d´abril i la tercera que clourà el cicle, el dia 3 de maig amb ‘Truman’.
Cal recordar que la delegació a Lleida de l’Associació Dret a Morir Dignament (DMD) és a l’Espai Salut-GSS Lleida, al carrer Henri Dunant número 1. S’hi pot contactar al telèfon 973 106 834, els dimarts de les 5 a les 7 de la tarda. Al mateix lloc hi té la seu FeSalut, federació que aglutina una trentena d’entitats del sector i que coordina les activitas que fan dins de l´Espai d´Entitats de Salut-GSS Lleida les 50 associacions adherides.
“Corazón silencioso” https://www.youtube.com/watch?v=zkpqcUm6UtI
“La última voluntad”
“Truman” https://www.youtube.com/watch?v=n9d_AOAQac8

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.