La candidatura encapçalada per Sara Vilà endega la campanya amb l’estrena de la nova seu del partit

Catalunya En Comú Podem Terres de Lleida Alt Pirineu i Aran ha donat el tret de sortida a la campanya electoral del 21D amb l’estrena del nou local de la formació, situat al carrer Enric Pubill de la capital del Segrià. Sota el lema “Tenim molt En Comú”, la cap de llista, Sara Vilà, ha marcat com a objectiu que la formació liderada per Xavier Domènech “sigui l’opció per trencar els dos blocs que acualment han portat Catalunya a una situació d’anormalitat democràtica”.

En aquest sentit, Vilà considera que cal “rebaixar la crispació entre Catalunya i l’Estat i, sobretot, l’alliberament d’Oriol Junqueras, Joaquim Forn i els Jordis”. Vilà ha afegit que el seu empresonament continua sent “un atac a les llibertats i la democràcia i, a més a més, no permeten que la campanya es desenvolupi amb normalitat. I cal debatre amb tots en les mateixes condicions”.

 

Per altra banda, Sara Vilà ha destacat la transcendència d’aquests comissis per “tornar a posar sobre la taula l’agenda social”. En aquest sentit, la cap de llista ha criticat que “les urgències socials han estat en un segon pla i les Terres de Lleida, el Pirineu i Aran segueixen patint les retallades en sanitat, l’atur, el tancament d’escoles en nuclis urbans petits, la falta d’equilibri territorial o les problemàtiques en clau agrícola i medi ambiental”

 

Vilà ha conclòs que la seva formació és l’eina perquè Catalunya “pugui celebrar un referèndum amb garanties i suports i alhora no oblidar les necessitats de la societat”

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.