Enric Figueres i Francès

President

Patronat del corpus de Lleida

Em plau molt adreçar-me a tots vostès amb la finalitat de convidar-los als actes de les XXIII Festes tradicionals de la diada de corpus  a Lleida.

 

Uns actes al centre de la ciutat i que any rere any, han anat consolidant colors, música, tradició i aquest any amb la presència de la religiositat, que donaran opcions diverses a tota la ciutadania.

Des del patronat del corpus de Lleida, hem fet un esforç per a poder preparar les catifes de flors i serradures que ompliran el centre del carrer major de la ciutat, podrem tornar a veure la sortida de l’Àliga de Lleida des del palau de la Paeria, podrem veure als gegants, als de la ciutat i la resta del seguici tradicional, que ja tenim exposat al pati del Institut d’Estudis Ilerdencs, veurem al Lleó de Lleida, al cavallets del patronat de corpus, escoltar música tradicional i compartint colors i vistositat.

La calor la combatrem amb els ventalls de corpus que repartirem a tothom, podrem visitar per primer cop l’Ou con balla al pati de l’IEI, anar al peu del Romeu o passejar pels carrers dels centre.

Donar les gràcies a l’aposta de Institut d’Estudis Ilerdencs per la seva implicació, a la Paeria de Lleida per la coordinació dels nombrosos serveis implicats, a la Generalitat pel seu suport i a les nombroses entitats que s’hi sumen any rere any, donant contingut i alhora fent del centre de la ciutat un espai amb multitud d’opcions per la ciutadania.

Us hi esperem, no hi falteu, tenim lloc per a tothom i sobretot, tenim moltes ganes de fer-vos protagonistes, d’aquest Corpus a la ciutat de Lleida.

 

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.