Jaumedelleida.-

Es diu en que en política, es pot fer tot menys el ridícul, però és què en justícia menys, encara que no hi cabria pensar que també se’n pot fer. No em refereixo en aquest cas en una llei pròpiament dita, sinó en una prohibició (que és de rang inferior però com si fos llei). Prohibir ara, que les fonts no siguin il·luminades de color groc per semblar partidistes ho trobo absurd.

Oi que si els que van suggerir poder dur un llacet groc per recordar als personatges públics injustament empresonats, se’ls hi hagués ocorregut, enlloc de groc que fos blanc, a que no hagués obligat la Junta electoral central a que les fonts i brolladors es tenyissin de colors, per no coincidir amb el color immaculat de l’aigua?.

Amb això doncs, està tot dit. Ni els Beatles amb el “Yellow Submanire”, ni Donovan amb el seu Mellow Yellow, podrien ara si fossin catalans, delectar-nos amb dites melodies. No fos cas que els denunciessin partits que presumeixen i es declaren demòcrates. A aquest pas, a casa nostra, no podrem durant la campanya, ni menjar plàtans, ni esprémer llimons, ni fer all-i-oli,. Tot plegat: Patètic!!

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.