Carrer Flèming 53 Balaguer. Tel. 973 445 011

                                           http://calxirriclo.com/

Fa més de seixanta anys que la família Molins-Rúbies va obrir al públic Cal Xirricló, un petit celler que ràpidament va assolir popularitat.

Amb el temps, van anar ampliant el negoci i a la vegada incorporant-hi especialitats, com un inigualable vermut de la casa, tapes de cuina que entusiasmen i esmorzars contundents que al llarg dels anys s’han convertit en tota una institució, així com la resta de les propostes gastronòmiques concretades en plats antològics, tant de cuina tradicional catalana com d’altres d’estil més contemporanis, elaborats des de la saviesa culinària del xef Gabriel Jové, i que el cap de sala Francesc Molins, liderant un equip jove, competitiu, qualificat i ambició, fa possible que arribinin a la taula del comensal, de manera atractiva, seductora i diligent, enmig d’un entorn i una atmosfera complaent.

A Cal Xirricló han sabut conservar la calidesa d′antany, creant un ambient acollidor i elegant, amb un menjador càlid i espaiós que alterna fusta i pedra, amb l′objectiu que el client pugui gaudir d′una estància el més agradable posible.

Cal Xirricló és recomanat a la Guia Michelín de manera ininterrumpida desde 2011. Guanyadors de Madrid Fusion l’any 2012 i 2016. Segons classificats a la millor tapa de Catalunya 2013

Menú Xirricló: 25€.

Menú Degustació: 55€.  Consta de vuit plats (vins a part)

Menú Festival: 68€  Consta de onze plats. (vins a part)

 

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.