La Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Lleida ha aprovat avui el Pla d’ampliació de la clínica Perpetuo Socorro de la capital lleidatana, de titularitat privada i situada en la cruïlla dels carrers Alcalde Sol i Bisbe Messeguer.

Vista aèria de la clínica, amb la terrassa circular a la cantonada.

El conjunt està format per l’edifici de la clínica i un altre annex, situat al carrer Bisbe Messeguer, que estava destinat a residència geriàtrica i que actualment es troba en desús. L’edifici original es va construir el 1945, amb cinc plantes i una terrassa de cantonada de forma circular.

Actualment, després de diverses reformes, l’edifici principal consta d’un soterrani, planta baixa i cinc pisos destinats a usos hospitalaris, amb un sostre de 4.463 m2. El Pla aprovat avui respon a la necessitat d’ampliar l’activitat sanitària amb noves dotacions i de modernitzar les instal·lacions per adequar-les a les exigències actuals.

Així, s’enderrocarà l’edificació en desús del carrer Bisbe Messeguer i s’hi edificarà un conjunt de planta baixa i cinc pisos. Pel que fa a la clínica, s’hi habilitarà un nou bloc d’ascensors i s’ocuparà l’espai de gir de la cantonada de la planta cinquena. Finalment, s’ampliarà l’edifici a la planta quarta, fins arribar a la mitgera del carrer Alcalde Sol. El pressupost previst per aquestes obres és de més de 6 milions d’euros.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.