L’oli recol·lectat als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria es donarà a Fundació Arrels SantIgnasi

 El concurs estatal per a la distribució d’aquest producte ha quedat desert aquest any, per la qual cosa les aportacions privades són més necessàries que mai

 

Peu de foto (Josep Maria Domingo – Cap de Servei de Clece Restauració; Montse Mesas, Delegada Social de Clece; Mateu Huguet, Gerent ICS a Lleida; Pilar Mas, cap d’administració d’Arrels Sant Ignasi;)

 

Lleida, 30 de novembre de 2017. A dos dies del Gran Recapte, la recollida d’oli duta a terme als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria de Lleida ha aconseguit reunir 80 litres d’oli que es destinaran a la Fundació Arrels Sant Ignasi, que lluita per eradicar la pobresa i l’escassetat de recursos.

Aquest any, el concurs estatal per a la distribució d’oli pels més desfavorits ha quedat desert, de manera que les aportacions privades són essencials i necessàries per garantir que tothom tingui accés a aquest element bàsic en la nostra dieta i cuina. Donada aquesta situació, Clece, una empresa dedicada a donar servei a la societat i que gestiona cafeteries de centres sanitaris i educatius, va organitzar quatre dies de recollida d’oli sota el títol‘Un esmorzar d’un litre’: per cada contribució dipositada s’ha regalat un esmorzar gratuït. A més, per cada litre d’oli aportat pels usuaris de la cafeteria, Clece ha doblat la participación i l’empresa d’olis Olipen ha col·laborat amb una aportació solidària.

La recol·lecta s’ha dut a terme en altres punts del territori català. En el Baix Llobregat, s’han recaptat 400 litres a l’Hospital Universitari de Bellvitge (L’Hospitalet de Llobregat) i 150 litres a l’Hospital de Viladecans que es donaran la Creu Vermella de les respectives ciutats. A més, en el punt de recollida de la Universitat Autònoma de Barcelona s’han aconseguit 80 litres que es lliuraran a Rebost Solidari de Cerdanyola. “La recollida ha estat molt positiva, amb molt bona resposta dels ciutadans i esperem poder seguir contribuint en properes edicions”, apunta Montse Mesas, Delegada Social de Clece. El Gerent de l’ICS de Lleida, Mateu Huguet ha estat l’encarregat de lliurar l’oli recaptat a la cap d’administració d’Arrels Sant Ignasi, Pilar Mas.

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.