www.calnenet.cat/es      Partida de Butsènit, 38. LLEIDA – Telf.973 260016      

MENÚ DEGUSTACIÓ 25€ (Disponible tots els dies de l’any)

*Entrants

Esqueixada de bacallà, anxoves amb escalivada, tomàquets del Segrià, olives de les Garrigues i embotits del rebost

½ Caragols a la llauna amb allioli

* Segons

Graellada de carns:  Llonganissa,  Conill, Corder

*Postres

Crema catalana, Flam amb nata o Fruita de Lleida

 

 

Comentari:

Al bell mig de l’horta de Lleida, envoltat d’arbres fruiters i de la calma més absoluta, i ben aprop de l’Ermita de Butsènit, es troba Cal Nenet. És en aquest bell entorn on la família Pelegrí Viladegut, amb la Clara Castro al cap davant, elabora, des de fa més de 40 anys, plats de la cuina tradicional lleidatana, recuperant antigues fórmules gastronòmiques i també innovant plats al gust d’avui.

Cal Nenet, reconegut pel seu prestigi en la preparació acurada de cuinar els caragols, oferiex els caragols a la llauna, caragols a la sal, caragols a la gormanta, caragols a la brutesca i caragols amb samfaina.

El principal plat que ofereix dia a dia és els caragols a la llauna, però si es vol degustar la resta de varietats s’ha de realitzar sota comanda, ja que tots els tipus necesiten d’una preparació especial.

Cal destacar la salsa d’allioli, la qual fa potenciar el gust dels nostres plats. Elaborat amb el millor oli i els secrets de la padrina.

També es pot degustar la carn a la brasa, cabrit al forn, conill als alls, les nostres amanides, esqueixades de bacallà,….

Recomanem els postres com ara el flam de la casa, la crema catalana o les nostres amanides de fruita.

ELS ESPAIS DE CAL NENET –

Els espais de Cal Nenet permeten albergar batejos, comunions, enllaços, actes de graduació, festes privades i qualsevol tipus d’esdeveniment que requereixi d’una preparació especial.

Disposen d’espais i serveis d’alta qualitat, sales-menjadors, menjadors privats, terrassa d’estiu, parc infantil, aparcament propi… Espais que ja d’entrada conviden al comensal a relaxar-se i a gaudir del festival culinari.

Aparcament propi

Menjadors privats

Parc infantil

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.