El 17 d’agost, els fans de més de 50 països podran connectar-se a l’emissió en directe, a través de Samsung Gear VR de l’espectacle de “A Head Full of Dreams Tour” des de l’estadi Soldier Field

 

 

Samsung Electronics i Live Nation retransmetran per primera vegada un concert en realitat virtual en directe, pertanyent a la gira “A Head Full of Dreams” de Coldplay que el grup britànic oferirà des de l’estadi Soldier Field de Chicago. Els fans de tot el món seran transportats als millors seients de l’estadi per gaudir amb el vibrant espectacle de la banda des d’una perspectiva completament nova i immersiva. L’emissió en directe estarà disponible en Samsung Gear VR powered by Oculus, a través del servei Samsung VR, el proper 17 d’agost a partir de les 8:30 pm CT.

Des dels focs artificials a les llums làser i l’espectacular repertori de cançons, els usuaris de Samsung Gear VR en més de 50 països podran experimentar la màgia de l’actuació de Coldplay sense cap cost addicional. Per connectar-se, els usuaris només necessitaran unes ulleres Gear VR amb un smartphone Samsung compatible i navegar pel servei Samsung VR. L’emissió en diferit del concert estarà també disponible en Samsung VR per un temps limitat.

“A través del nostre maquinari líder de realitat virtual i el nostre potent ecosistema de plataforma, ens entusiasma poder oferir als usuaris de Samsung Gear VR accés a experiències immersives premium d’entreteniment en directe i amb una completa visió 360”, assenyala Michael Schmier, vicepresident de continguts i serveis de Samsung Electronics Amèrica. “Gràcies a la col·laboració amb Live Nation i Coldplay, els aficionats a la música de tot el planeta que tinguin Gear VR poden connectar en directe al concert i contagiar-se de l’energia d’aquest espectacle com mai abans havia estat possible”.

“Live Nation és un pioner en la producció de concerts en realitat virtual, i és apassionant per a nosaltres unir Coldplay a aquesta nova experiència gràcies a la col·laboració amb Samsung i Gear VR que anunciar el passat mes de maig”, declara Kevin Chernett, vicepresident executiu d’aliances globals i distribució de continguts en Live Nation. “No només donem als fans que van a l’estadi la millor experiència possible, també ens comprometem a treballar amb les millors tecnologies per a proporcionar a tots els aficionats a la música una experiència de concert extraordinària, independentment d’on estiguin”.

“A Head Full of Dreams Tour” de Coldplay, produïda per Live Nation, és la cinquena més gran gira per recaptació de tots els temps, d’acord a les dades de venda d’entrades subministrats per Billboard Boxscore. Des que va arrencar el març de 2016, la gira “A Head Full of Dreams Tour” ha comptat amb l’assistència de 5 milions de persones.

A Head Full of Dreams és el setè àlbum de Coldplay, que va seguir al nominat als GRAMMY® Ghost Stories publicat en 2014.

Per a més recursos i informació, visiteu https://news.samsung.com/es o http://samsungvr.com. Per a més informació sobre Gear VR, visiteu http://www.samsung.com/gearvr.

Sobre Live Nation Entertainment

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) és la companyia d’espectacles en directe líder del món, composta per líders de mercat internacionals: Ticketmaster, Live Nation Concerts i Live Nation Mitjana & Sponsorship. Per a més informació, visiteu www.livenationentertainment.com

 

Sobre Samsung Electronics Co, Ltd

Samsung Electronics Co, Ltd inspira al món i construeix el futur amb idees i tecnologies transformadores. La companyia està redefinint el món dels televisors, smartphones, wearables, tablets, electrodomèstics, sistemes de xarxes, memòries, sistemes LSI i solucions LED.

Per a més informació, si us plau, visiteu la web Samsung Newsroom news.samsung.com

 

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.