El clown Jaume Jové visitarà diverses localitats franceses i belgues aquest mes d’agost

 


Imatge de ‘MINUTE’, de la companyia JAM

03/08/2017 L’estiu és època de festivals de teatre de carrer i, per tant, una de les més actives per a l’actor JAM (Jaume Jové). Durant el mes d’agost, l’alfesí realitzarà una gira per diferents poblacions de França i Bèlgica representant diversos espectacles del seu repertori. Des d’aquest 3 d’agost i fins al 24 del mateix mes la companyia farà un total de 17 funcions a l’estranger (10 a França i 7 a Bèlgica).

Les jeudis de Perpignan, el Festival Boulev’art de Nieuwpoort o la Fête des solidarités de Namur són alguns dels festivals on actua l’artista, compartint cartell amb altres companyies de les terres de Ponent, com la formació de Cervera Fadunito, que compta també amb una agenda internacional ben atapeïda aquest estiu.

Jové valora molt positivament el fet de tenir tants bolos a l’estranger, tot i que reconeix que preferiria actuar en localitzacions més properes. En aquest
aspecte, l’actor opina que “tot i que s’ha fet molta feina, encara queda per fer molta pedagogia sobre el teatre a casa nostra, i més encara sobre el teatre de  carrer”. De tota manera, un cop passada aquesta gira internacional, cap al mes de setembre, la majoria de les seves actuacions seran a Catalunya, en localitats com Guissona, Lliçà d’Amunt, Canet de Mar o Aitona, entre altres.

Pròximes actuacions

▪ VICHY, FRANÇA – Les jeudis de Vichy
3 agost
▪ UZERCHE, FRANÇA – Les mardis d’Uzerche
8 agost
▪ NIEUWPOORT, BÈLGICA – Festival Boulev’art
12 agost
▪ COUSSAC BONNEVAL, FRANÇA
16 agost
▪ PERPIGNAN, FRANÇA – Les jeudis de Perpignan
17 agost
▪ UZERCHE, FRANÇA
19 agost
▪ PERPIGNAN, FRANÇA – Les jeudis de Perpignan
24 agost
▪ NAMUR, BÈLGICA – Fête des solidarités
26 agost

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.