Jordi Camats i Anna Bové, vencedors de la prova curta en una jornada que va aplegar uns 200 participants.

La Lliga Ponent Eurosomni va acomiadar-se aquest dissabte de l’activitat fins al mes de setembre. Ho va fer amb la Cursa de l’Àngel-Vila d’Almenar, que va celebrar la seva tercera edició aplegant uns 200 participants entre totes les seves propostes: curses infantils, una cursa de 5 kilòmetres i una cursa de 10 kilòmetres, la prova reina, que va tenir com a guanyadors Ramon Carulla i Elisa Lladós. Enguany la cursa coincidia amb la celebració del 34è aniversari de la col·locació de l’emblemàtic àngel que corona el campanar de l’església parroquial d’Almenar.

Ramon Carulla, pertanyent al club La Guineu, va ser el vencedor masculí amb un temps de 38.08. El van acompanyar al podi Àlex Salinas (CA Aitona), amb 38.17, i Aleix Sierra (Pedala.cat), amb 38.32, que van ser segon i tercer respectivament. Josep Maria Bergua (Clos Pons Thai Runners) va ser quart amb 39.04. En dones, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) es va imposar amb un crono de 46.43, pel davant d’Irma Zaviriucha (Maiparem Alcarràs), segona amb 52.09, i d’Anna Castro (Clos Pons Thai Runners), tercera amb 53.11, mentre que Neus Gili (Cansallebres Vallfogona) va ser quarta amb 54.06.

Pel que fa als 5 kilòmetres, victòria en homes de Jordi Camats (Clos Pons Thai Runners), amb 19.06, seguit del seu company de club Sergi Ventaja amb 19.19. Xesko Martínez (CE Sanlòria) va completar el podi amb 19.34. En dones, triomf per a Anna Bové (Esports Truga) amb 22.02, pel davant de la seva companya de club Cecília Coromina, segona amb 22.59, i de Ruth Martí (CA Ascó), tercera amb 23.07.
Organitzada pel CE Rocko Almenar amb el suport de l’Ajuntament, la cita va arribar una setmana després de la Nectarina Atlètica i va ser la darrera cursa de la Lliga Ponent Eurosomni abans de l’aturada de l’agost, ja que ara la competició descansarà fins al 3 de setembre amb la Cursa La Cordera d’Albesa.

La sortida i arribada van estar ubicades a la zona esportiva de l’Horta, a les piscines municipals d’Almenar. La prova va transcórrer per carrers asfaltats i camins de terra del municipi d’Almenar, tan urbans com interurbans. Els participants van poder gaudir de servei de guarda bosses i de dutxes, i a més van ser obsequiats amb una bossa del corredor, entrepà amb beguda i una entrada a les piscines municipals d’Almenar, aquagim i música (Dj) i sorteig de regals.

Podeu consultar les classificacions a:

10 km: http://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=189&edicio=2017.
5 km: http://www.iter5.cat/resultat.php?idCursa=190&edicio=2017.

Propera cita de la Lliga Ponent Eurosomni

La propera cita de la Lliga Ponent Eurosomni es farà esperar, atès que no arribarà fins al 3 de setembre. Serà la Cursa La Cordera d’Albesa, una de les més antigues de Catalunya.
Podeu trobar més informació d’aquesta prova a: http://corderaalbesa.wixsite.com/cordera.
Us podeu inscriure a: http://www.iter5.cat/

 

MÉS NOTICÍES D’ALMENAR. http://www.almenar.cat/

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.