La segona edició de les Masterclass ‘Del rendiment a l’excel·lència’, presentades a l’EKKE Lleida

Valors, psicologia, rendiment físic, fisioteràpia i treball en equip, objectius l’11 i 12 de desembre amb Chema Buceta, Nuria Picas, Juanjo Méndez, Carles Folguera, Xavier Estrada, Eduard Pons, Borja Comenge, Patric Pons i Jesús Álvarez

Tallers pràctics de Byomèdic i Hipòxia

 

Avui s’ha presentat a l’EKKE Lleida la segona edició de les Masterclass ‘Del rendiment a l’excel·lència’, activitat que es durà a terme els proper 11 i 12 de desembre i estan organitzades per Xavier Estrada Fernández i Txema del Rosal.

El director del prestigiós gimnàs lleidatà, Pep Castarlenas, i els dos organitzadors de l’esdeveniment, Xavier Estrada i Txema del Rosal, han compartit l’essència d’aquests dos dies amb els mitjans de comunicació, que també prendran una part important el primer dia participant en la taula rodona.

Es tracta de dos dies on qualsevol amant al món de l’esport, professional o no, pot conèixer diferents vessants de l’activitat física tant importants com són la psicologia, els valors, el rendiment físic, la fisioteràpia i com afrontar les lesions o el treball en equip. Tot en un programa que compta amb nou ponents de renom i dos tallers, un d’hipòxia i un altre de l’empresa Byomèdic System.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a preus reduïts fins el 6 de desembre a la pàgina www.xavierestradafernandez.cat. El esportistes federats i els socis de l’EKKE tenen preus especials.
Les Masterclass responen a una iniciativa de l’àrbitre internacional de futbol Xavier Estrada i a l’entrenador d’handbol Txema del Rosal. Van adreçades a practicants d’un esport –sigui quin sigui el seu nivell- que volen millor el seu rendiment d’una manera integral, com també a tècnics que desitgen complementar la seva formació i gaudir d’eines de treball per tal de aplicar-les en la seva pròpia preparació dins un equip, tot plegat oferint-los una formació teòric-pràctica de primer nivell.

Van adreçades a practicants d’un esport, persones que volen iniciar-s’hi o les que desitgin tecnificar les seves habilitats cognitives o motrius i millorar, ja siguin de l’àmbit d’iniciació, amateur i/o professional. 
Persones que volen millorar en un esport de qualsevol disciplina de manera integral. 
Qualsevol membre d’un cos tècnic: entrenadors, coordinadors, tècnics, monitors, educadors que vulguin complementar la seva formació i gaudir d’eines de treball per ta de aplicar- les en la seva pròpia preparació dins un equip.
Dilluns 11, Chema Buceta, professor de psicologia i especialista en psicologia esportiva, oferirà la ponència inaugural sota el títol ‘La psicologia esportiva, eina per maximitzar el rendiment’. Buceta també participarà a la taula rodona ‘L’entorn de l’esportista’ juntament amb la corredora de muntanya Núria Picas i el ciclista paralímpic Juanjo Méndez i el director de la Masia del FC Barcelona Carles Folguera.
Dimarts 12 començarà amb la ponència ‘Com afrontar les lesions esportives’, a càrrec del fisioterapeuta Patric Pons. Més tard, Xavier Estrada parlarà de ‘Comportaments i motivacions humanes’, i Eduard Pons, preparador física del FC Barcelona, de ‘L’entrenament amb GPS’. Tancarà les ponències Borja Comenge, entrenador del Actel Força Lleida, amb ‘La millora individual per la millora de l’equip’.
El taller de Byomèdic System se celebrarà el dimarts a les 11.20 hores i el d’Hipòxia amb Jesús Álvarez a les 16.00 hores.

Xavier Estrada Fernández ha explicat que “val molt la pena que ja que organitzem aquestes jornades la gent no deixi escapar la oportunitat de viure-les. Són gent de molt renom i molt interessant en tot el que ens poden aportar, a més de ser autèntics referents cadascú en el seu camp. Si hi ha un aspecte excel·lent en aquestes Masterclass és que van dirigides a qualsevol amant de l’esport i de qualsevol activitat física que pugui existir”.

Per la seva banda, Pep Castarlenas, director de l’EKKE, ha afirmat que “des de la nostra entitat apostem, bàsicament, per dos motius. Un per la confiança que ens generen les figures de l’Estrada i el Txema (del Rosal). Per altra, nosaltres sempre estem oberts en aquelles jornades que tinguin a veure amb la promoció de l’esport i aquesta n’és una d’elles”.

Txema del Rosal ha assegurat que “hi ha un ampli ventall de persones a les que segur els hi poden interessar aquestes jornades, donat que no se centren en els professionals de l’esport. Qualsevol persona que practiqui esport habitualment i vulgui continuar creixent té cabuda el 11 i 12 de desembre a l’EKKE”.

Podeu trobar més informació sobre les Masterclass i fer les vostres inscripcions a: www.xavierestradafernandez.com.

Deixa una resposta

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.